Schedule-at-a-Glance

as of 8/12/19 ~ times and locations are subject to change, all events are at the Washington Hilton unless otherwise noted
* denotes additional fee and registration, † denotes invitation-only program

Saturday, March 14, 2020

9:00am – 5:00pm CETL Face-to-Face Foundation Course (Day 1)* Breakfast and Lunch included

Sunday, March 15, 2020

9:00am – 5:00pm CETL Face-to-Face Foundation Course (Day 2)* Breakfast and Lunch Included
12:00pm – 4:00pm State Chapters Leader Meeting* Lunch Included
2:00pm – 5:00pm Registration Open
2:00pm – 5:00pm GENIE Meeting *
3:00pm – 5:00pm Large District Summit (Day 1) *
5:30pm – 7:00pm Leadership Networking Reception – Offsite TBD

Monday, March 16, 2020

7:00am – 7:00pm Registration Open
8:00am – 3:45pm Large District Summit (Day 2) *
8:00am – 3:45pm Global Symposium* Breakfast and Lunch Included
8:00am – 11:00am Pre-Conference Paid Workshops* Breakfast Included
9:30am – 10:30am Corporate Members PD Session* TBD
10:00am – 3:00pm Exhibitor Load-in
10:30am – 12:00pm Corporate Members Council Meeting
12:00pm – 3:00pm Pre-Conference Paid Workshops* Lunch Included
2:00pm – 4:00pm NextGen: Emerging EdTech Leaders Summit
3:00pm – 4:15pm @InnovationCentral Open
4:15pm – 6:00pm Opening Plenary Session
6:00pm – 8:00pm Opening Reception

Tuesday, March 17, 2020

20 minutes between AM sessions; 15 minutes between PM sessions

7:00am – 4:00pm Registration Open
8:00am – 9:00am Professional Development Breakouts (60min)
9:20am – 9:50am Professional Development Breakouts (30min)
10:10am – 10:40am Professional Development Breakouts (30min)
10:45am – 11:15am Awards Ceremony
11:15am – 1:00pm @InnovationCentral Open and Lunch
1:00pm – 2:15pm General Session
2:30pm – 3:30pm Professional Development Breakouts (60min)
3:45pm – 4:15pm Professional Development Breakouts (30min)
4:15pm – 5:15pm New! Collaboration Time
(dedicated networking time)
5:15pm – 6:15pm VIP Reception
Omni Shoreham Hotel
6:15pm – 8:45pm Monumental Impact! Advocacy Auction and Dinner*
Omni Shoreham Hotel

Wednesday, March 18, 2020

20 minutes between AM sessions; 15 minutes between PM sessions

7:00am – 12:30pm Registration Open
7:00am – 8:00am CETL Breakfast
7:00am – 8:00am Early Career K-12 CTO Academy Breakfast
8:00am – 9:00am Professional Development Breakouts (60min)
9:20am – 10:20am Professional Development Breakouts (60min)
10:40am – 11:40am Professional Development Breakouts (60min)
11:45am – 1:15pm @InnovationCentral Open and Lunch
1:15pm – 1:45pm Professional Development Breakouts (30min)
1:45pm – 3:00pm VIP Hall of Fame
2:05pm – 3:05pm Professional Development Breakouts (60min)
3:15pm – 4:30pm Closing General Session
5:30pm – 7:00pm EdTech Advocacy and Policy Summit Welcome and
Networking Reception*

Thursday, March 19, 2020

TBD School Site Visit*
TBD EdTech Advocacy and Policy Summit – Advocacy Day*
TBD CETL Exam *

%d bloggers like this: